art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

ricerca avanzata

chiudi

DEAL OF THE DAY

Beato Angelico

Firenze, Palazzo Strozzi, September 26, 2025 - January 25, 2026.
Edited by Carl Brandon Strehlke.
Testi di Stefano Casciu, Marco Mozzo, Angelo Tartuferi.
Venezia, 2025; bound, pp. 456, 300 col. ill., cm 24x29.

cover price: € 80.00

Beato Angelico

Total price: € 80.00 € 189.00 add to cart carrello

Books included in the offer:

Beato Angelico

Firenze, Palazzo Strozzi, September 26, 2025 - January 25, 2026.
Edited by Carl Brandon Strehlke.
Testi di Stefano Casciu, Marco Mozzo, Angelo Tartuferi.
Venezia, 2025; bound, pp. 456, 300 col. ill., cm 24x29.

FREE (cover price: € 80.00)

Beato Angelico

Marche e Toscana. Terre di grandi maestri tra Quattro e Seicento

Ospedaletto, 2007; bound, pp. 320, col. ill., col. plates, cm 25,5x29.

FREE (cover price: € 77.00)

Marche e Toscana. Terre di grandi maestri tra Quattro e Seicento

Segni dell'Eucarestia

Edited by M. Luisa Polichetti.
Ancona, Osimo, Loreto Jesi, Senigallia, Fabriano e Metelica, 23 giugno - 31 ottobre 2011.
Torino, 2011; paperback, pp. 221, b/w and col. ill., cm 24x28.

FREE (cover price: € 32.00)

Segni dell'Eucarestia

chiudi

Food wars!. Vol. 35

Goen

Translation by Vignola V.
Novara, 2020; paperback, pp. 192, ill., cm 12x18.
(Young Collection).

series: Young Collection

ISBN: 88-6712-929-5 - EAN13: 9788867129294

Extra: 13 Years Old

Languages:  italian text  

Weight: 0.65 kg


Sfide al cardiopalma, ingredienti esotici, abbinamenti arditi... tecnica, talento e, sopra ogni altra cosa, una tenacia senza pari, la capacità di imparare da ogni sconfitta per raggiungere sempre nuove vette. Il nostro Yukihira Soma ha fatto molta strada, dalla sua piccola osteria tipica fino alle battute finali del prestigioso concorso culinario "The Blue", assieme ai compagni dell'Accademia Totsuki. Il sogno di diventare il miglior chef del mondo è ormai a portata di mano...

YOU CAN ALSO BUY



hardly available - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci