Nicola Grassi (1682-1748)
Treviso, 2019; hardback, pp. 532, b/w and col. ill., b/w and col. plates, cm 24x30.
cover price: € 90.00
|
Books included in the offer:
Nicola Grassi (1682-1748)
Treviso, 2019; hardback, pp. 532, b/w and col. ill., b/w and col. plates, cm 24x30.
FREE (cover price: € 90.00)
Carlo Dolci. Complete Catalogue of the Paintings
English Text.
Firenze, 2015; paperback, pp. 392, 100 b/w ill., 186 col. ill., cm 24,5x28,5.
FREE (cover price: € 150.00)
Il grande libro dei cuochi. Tecniche e ricette nella scuola di cucina dei più grandi chef del mondo.
Marchesi Gualtiero
Rizzoli
Edited by Norman J.
Milano, 2008; clothbound, pp. 648, ill., cm 23x28.
(Cucina).
series: Cucina
ISBN: 88-17-02620-4 - EAN13: 9788817026208
Languages:
Weight: 3.182 kg