art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB twitter googleplus
ricerca avanzata

chiudi

DEAL OF THE DAY

Total price: € 0.00 € 0.00 add to cart carrello

chiudi

La cucina della terra di Cormons. Dal ricettario ottocentesco della baronessa Marianna Locatelli

Edizioni della Laguna

Con introduzione di Giovanni Battisti Panzera.
Mariano del Friuli, 1992; paperback, pp. 128, ill., cm 17x24.
(Edizioni della Laguna. 059).

series: Edizioni della Laguna

Subject: Societies and Customs

Period: 1800-1960 (XIX-XX) Modern Period

Places: Friuli Venezia Giulia

Languages:  italian text  

Weight: 0.42 kg

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
out of print - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci