art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB twitter googleplus
ricerca avanzata

chiudi

DEAL OF THE DAY

Nicola Grassi (1682-1748)

Treviso, 2019; hardback, pp. 532, b/w and col. ill., b/w and col. plates, cm 24x30.

cover price: € 90.00

Nicola Grassi (1682-1748)

Total price: € 90.00 € 240.00 add to cart carrello

Books included in the offer:

Nicola Grassi (1682-1748)

Treviso, 2019; hardback, pp. 532, b/w and col. ill., b/w and col. plates, cm 24x30.

FREE (cover price: € 90.00)

Nicola Grassi (1682-1748)

Carlo Dolci. Complete Catalogue of the Paintings

English Text.
Firenze, 2015; paperback, pp. 392, 100 b/w ill., 186 col. ill., cm 24,5x28,5.

FREE (cover price: € 150.00)

Carlo Dolci. Complete Catalogue of the Paintings

chiudi

Caino. Sapori di Maremma

Edizioni Gribaudo

Milano, 2009; clothbound, pp. 219, ill., cm 26x36.
(Grandi Chef).

series: Grandi Chef

ISBN: 88-7906-679-X - EAN13: 9788879066792

Places: Tuscany

Languages:  italian text  

Weight: 2.19 kg


La Maremma è una terra senza mezze misure, e la cucina di Valeria anche. Intensa, piena di energia e gustosa come poche, non alchemica. È una cucina che scolpisce i sapori più che dipingerli; gusti che sono e devono restare primari, riconoscibili, locali. Questo volume racconta la cucina della Maremma interpretata da Valerla Piccini, coadiuvata dal figlio Andrea Menichetti: 66 ricette del ristorante Caino, insignito di due stelle dalla guida Michelin.

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
out of print - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci