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OFFERTA DEL GIORNO

Beato Angelico

Firenze, Palazzo Strozzi, 26 settembre 2025 - 25 gennaio 2026.
A cura di Carl Brandon Strehlke.
Testi di Stefano Casciu, Marco Mozzo, Angelo Tartuferi.
Venezia, 2025; ril., pp. 456, 300 ill. col., cm 24x29.

prezzo di copertina: € 80.00

Beato Angelico

Costo totale: € 80.00 € 189.00 aggiungi al carrello carrello

Libri compresi nell'offerta:

Beato Angelico

Firenze, Palazzo Strozzi, 26 settembre 2025 - 25 gennaio 2026.
A cura di Carl Brandon Strehlke.
Testi di Stefano Casciu, Marco Mozzo, Angelo Tartuferi.
Venezia, 2025; ril., pp. 456, 300 ill. col., cm 24x29.

OMAGGIO (prezzo di copertina: € 80.00)

Beato Angelico

Marche e Toscana. Terre di grandi maestri tra Quattro e Seicento

Ospedaletto, 2007; ril., pp. 320, ill. col., tavv. col., cm 25,5x29.

OMAGGIO (prezzo di copertina: € 77.00)

Marche e Toscana. Terre di grandi maestri tra Quattro e Seicento

Segni dell'Eucarestia

A cura di M. Luisa Polichetti.
Ancona, Osimo, Loreto Jesi, Senigallia, Fabriano e Metelica, 23 giugno - 31 ottobre 2011.
Torino, 2011; br., pp. 221, ill. b/n e col., cm 24x28.

OMAGGIO (prezzo di copertina: € 32.00)

Segni dell'Eucarestia

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Rude Food. The seamy underbelly of Tuscan cuisine in 100 'gastronomically incorrect' recipes

Zella

Testo Inglese.
Firenze, 2024; br., pp. 144, ill. b/n, cm 17x24.
(Toscofolcloristici. 1).

collana: Toscofolcloristici.

ISBN: 88-88433-40-6 - EAN13: 9788888433400

Luoghi: Toscana

Testo in: testo in  inglese  

Peso: 0 kg


Have you ever eaten omelette made with boiled meat leftovers? Or pig's liver preserved in lard? Perhaps not, especially if the idea of coarse, spicy, or heavy food makes your blood run cold. Many traditional dishes now threatened with falling into oblivion seem specifically conceived to give today's dieticians and nutritionists a heart attack. And yet, armed with a little courage and due moderation, in the seamy underbelly of Tuscan cuisine we can discover a vast world of tasty and nutritious recipes handed down by a rich and centuries-long culinary culture.
This book presents us with a hundred recipes for what we have playfully dubbed 'rude food', teaching us how to prepare these rare and delicious dishes at home, thus avoiding the risk of an ersatz restaurant version.

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