art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB twitter googleplus
ricerca avanzata

chiudi

DEAL OF THE DAY

Nicola Grassi (1682-1748)

Treviso, 2019; hardback, pp. 532, b/w and col. ill., b/w and col. plates, cm 24x30.

cover price: € 90.00

Nicola Grassi (1682-1748)

Total price: € 90.00 € 240.00 add to cart carrello

Books included in the offer:

Nicola Grassi (1682-1748)

Treviso, 2019; hardback, pp. 532, b/w and col. ill., b/w and col. plates, cm 24x30.

FREE (cover price: € 90.00)

Nicola Grassi (1682-1748)

Carlo Dolci. Complete Catalogue of the Paintings

English Text.
Firenze, 2015; paperback, pp. 392, 100 b/w ill., 186 col. ill., cm 24,5x28,5.

FREE (cover price: € 150.00)

Carlo Dolci. Complete Catalogue of the Paintings

chiudi

Il museo immaginario della pasta. The "musée imaginaire" of pasta

Umberto Allemandi

Edited by Bassignana P. L.
Italian and English Text.
Torino, 1995; bound, pp. 46, ill., 137 b/w and col. plates, cm 24x34.
(Il Collezionismo e le Arti Decorative).

series: Il Collezionismo e le Arti Decorative

ISBN: 88-422-0544-3 - EAN13: 9788842205449

Subject: Collectables (Antiquities, Rarities and Oddities),Collections,Societies and Customs

Languages:  english, italian text   english, italian text  

Weight: 1.72 kg


Questo volume intende rievocare la storia del cibo più popolare del mondo attraverso numerose immagini di ogni tipo, di ogni tempo, di ogni luogo: incisioni, dipinti, disegni, fotografie, bozzetti pubblicitari, fotogrammi di film e televisivi, vignette umoristiche, cartoline, manifesti, illustrazioni di libri e riviste, marchi, etichette, menù ecc. Il volume include due saggi: uno sulla raffigurazione della pasta di Pier Luigi Bassignana, e uno sul gradimento attuale nel mondo di questo alimento, descritto dalla redattrice gastronomica del "Times", Nigella Lawson.

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
€ 150.00

ships in 24h


design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci