art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB twitter googleplus
ricerca avanzata

chiudi

DEAL OF THE DAY

Nicola Grassi (1682-1748)

Treviso, 2019; hardback, pp. 532, b/w and col. ill., b/w and col. plates, cm 24x30.

cover price: € 90.00

Nicola Grassi (1682-1748)

Total price: € 90.00 € 240.00 add to cart carrello

Books included in the offer:

Nicola Grassi (1682-1748)

Treviso, 2019; hardback, pp. 532, b/w and col. ill., b/w and col. plates, cm 24x30.

FREE (cover price: € 90.00)

Nicola Grassi (1682-1748)

Carlo Dolci. Complete Catalogue of the Paintings

English Text.
Firenze, 2015; paperback, pp. 392, 100 b/w ill., 186 col. ill., cm 24,5x28,5.

FREE (cover price: € 150.00)

Carlo Dolci. Complete Catalogue of the Paintings

chiudi

Nelle Antiche Cucine

Sillabe

Poggio a Caiano, Villa Medicea, July 4 - October 25, 2015.
Poggio a Caiano, Villa Medicea, July 6 - October 18, 2015.
Edited by Simari M. M.
Livorno, 2015; bound, pp. 208, col. ill., cm 21x25.
(Firenze Musei).

series: Firenze Musei

ISBN: 88-8347-704-9 - EAN13: 9788883477041

Subject: Collections,Essays (Art or Architecture),Painting

Period: 1400-1800 (XV-XVIII) Renaissance

Places: Florence,Tuscany

Languages:  italian text  

Weight: 0.96 kg


La cucina è il luogo della preparazione del cibo, ma anche della consumazione di pasti semplici o più elaborati, ed infine è il luogo della vita domestica e familiare, della convivialità degli strati sociali meno abbienti. In questo volume sarà possibile ammirare, attraverso i più bei quadri del repertorio, le storiche cucine fiorentine, gli utensili e gli oggetti d'uso, insieme all'organizzazione e alla composizione degli staff delle cucine granducali e anche ai tipi di cibo prediletto dai personaggi della famiglia medicea.

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
€ 23.75
€ 25.00 -5%

ships in 24h


design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci