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OFFERTA DEL GIORNO

Beato Angelico

Firenze, Palazzo Strozzi, 26 settembre 2025 - 25 gennaio 2026.
A cura di Carl Brandon Strehlke.
Testi di Stefano Casciu, Marco Mozzo, Angelo Tartuferi.
Venezia, 2025; ril., pp. 456, 300 ill. col., cm 24x29.

prezzo di copertina: € 80.00

Beato Angelico

Costo totale: € 80.00 € 189.00 aggiungi al carrello carrello

Libri compresi nell'offerta:

Beato Angelico

Firenze, Palazzo Strozzi, 26 settembre 2025 - 25 gennaio 2026.
A cura di Carl Brandon Strehlke.
Testi di Stefano Casciu, Marco Mozzo, Angelo Tartuferi.
Venezia, 2025; ril., pp. 456, 300 ill. col., cm 24x29.

OMAGGIO (prezzo di copertina: € 80.00)

Beato Angelico

Marche e Toscana. Terre di grandi maestri tra Quattro e Seicento

Ospedaletto, 2007; ril., pp. 320, ill. col., tavv. col., cm 25,5x29.

OMAGGIO (prezzo di copertina: € 77.00)

Marche e Toscana. Terre di grandi maestri tra Quattro e Seicento

Segni dell'Eucarestia

A cura di M. Luisa Polichetti.
Ancona, Osimo, Loreto Jesi, Senigallia, Fabriano e Metelica, 23 giugno - 31 ottobre 2011.
Torino, 2011; br., pp. 221, ill. b/n e col., cm 24x28.

OMAGGIO (prezzo di copertina: € 32.00)

Segni dell'Eucarestia

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Venice between Kitchen and Atelier. Recipes handed-down for artists and food lovers

Elzeviro

Testo Inglese.
Casier, 2024; cartonato, pp. 352, ill. col., cm 20x25.

Altre edizioni disponibili: Edizione italiana 88-87528-47

ISBN: 88-87528-48-9 - EAN13: 9788887528480

Soggetto: Cultura del Viaggio,Fotografia,Pittura,Società e Tradizioni

Testo in: testo in  inglese  

Peso: 0 kg


Poised between the ancestral dimension of lagoon cuisine and the more mysterious one - at times esoteric - of the artist's atelier, this "atypical" cookbook will take you to the roots of Venetian culture, revealing the secret alchemies of two different but deeply connected worlds by what lies at the basis of all civilization: food and its ingredients.
It is a priceless legacy of centuries-old traditions and knowledge guarded by generations that Zaira Zarotti, internationally known photographer and food writer, rediscovers and enhances with this precious collection of handed-down, sometimes forgotten recipes. Driven by her strong bond to Venice and family artistic history, her research and evocative images in chiaroscuro will inspire you to try your hand at authentic Venetian cuisine, rich in cross-cultural influences (Istrian, Dalmatian, Jewish, Turkish), and will encourage you to look at art in a different light.

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